27 apr. 2008

fortsätter...

Äh, jag fortsätter att lägga in några LOs, jag har så många gamla som jag inte lagt ut hit än. SÅ, här är 3 LOs till. Den första är gjord efter en skiss som alla på scrapkursen jag gick i vintras skulle tolka, de andra två är gjorda "bara annars".








Idag har jag varit på scrapträff, jätteroligt! Så skoj att få sitta och prata och scrappa och se vad andra gör, för det mesta sitter man ju annars ensam och pysslar. Hoppas det blir fler gånger!

3 LOs hann jag med, ja, eller nästan, den sista är ännu utan rubrik så jag lägger upp den senare. Men två stycken kan jag visa nu, den första är en bild av Noel och hans moffa som tittar på Pippi Långstrump tillsammans. Pippi är verkligen en favorit här hos oss nu och filmen rullar en stund precis varje dag!



Sen har jag äntligen kommit igång med projektet att scrappa ett bröllopsalbum, 2½ år efter bröllopet... Första bilden blev såhär (lite suddigt fotografi av LOn, tyvärr...)

12 apr. 2008

När jag började scrappa bestämde jag mig för att göra en LO om varje månad i Noels första år. Det har lämnat lite på hälft men nu har jag gjort en av de månader som var kvar, april 07- . Det är ju så länge sen nu att jag inte kommer ihåg vad som hände då så det blev ingen journaling på den här.



Den andra bilden är nyare. Jag tycker om att fota och scrappa också sånt som inte är jättefint och tillrättalagt, här är en bild från vårt vardagsrum nångång i vinter. Det händer rätt ofta att det ser ut såhär. Ibland orkar vi städa, ibland stiger vi bara över, allt beroende på dagsformen :-)
Tycker iallfall att det är roligt att spara också bilder från vardagen så man minns sen hur det var! (ja, och "råddigt" betyder stökigt på finlandssvenska! )

10 apr. 2008

ett par gamla LOs

Jag betar av min hög med gamla LOs och lägger hit två till..! Gjorda redan förra våren så det finns en del som jag antagligen skulle göra annorlunda om jag gjorde dem nu, men det är ju en av de roliga sakerna med den här hobbyn, att se hur man utvecklas :-)





7 apr. 2008

Publicerad!

Jag blev publicerad på swescrapbook idag med min "stora steg" -LO. Roligt, kanske jag ska börja skicka in lite LOs till olika utmaningar också i fortsättningen :-) Bilden är tagen i somras när Noels balans inte ännu var helt perfekt men han njöt av att promenera omkring.



..och så lägger jag in en annan LO också, den här gjorde jag på scrapbookträffen förra helgen.



6 apr. 2008

Tid att scrappa...

har jag haft lite grann i helgen. Nu börjar min hög med foton att scrappa vara slut, måste beställa mer!

På den första LOn blev jag inspirerad av en scrapparkompis som gjorde en LO med rosa och orange. Jag ville också göra en glad LO och det här kortet har legat ett tag och väntat på någon lämplig idé. Provade med en massa mönstrade papper också men till slut blev det bäst med bara vanlig enfärgad cardstock.



Sen gjorde jag min första dubbel-LO. Hade en massa bilder som skulle få plats så det blev mest att bara försöka få med dem, det fanns inte så mycket utrymme att leka med layouten.




Och sen till slut lägger jag in en LO som jag gjorde på scrapkursen förra helgen. Korten är av dålig kvalitet för de är tagna mitt i natten med en halvdålig kamera, men jag tycker så mycket om dem att de bara måste scrappas! Det är min man och Noel som glatt brer ut sig i hela sängen medan jag får nöja mig med ett litet hörn längst ner...