18 maj 2008

2 nya

Dagens scrapresultat: en bild till vårt bröllopsalbum först:


Och sen en bild av mig själv i mitt scrapkaos, så där ser det ut när jag scrappar. Den här LOn är inget att vila ögonen på direkt men det var meningen att den skulle bli lite kaosartat rörig för att symbolisera kreativiteten som (förhoppningsvis) flödar när jag dyker in i mina scrapgrejer :-)

Jag ville få med mycket färg och mycket dekorationer och fick plats med mycket mönstrat papper, brads, spets, öljetter, blomma, filtdeko, 3D-kuddar (under bokstäverna), knappar...
En rolig LO att göra!

11 maj 2008

Morsdagskort

Jag har gjort två morsdagskort, ett till min mommo (som Noel kallar för Evamommo för att inte blanda ihop med hans mommo) och ett till min mamma (som Noel kallar för mommis). Traditionella kort blev det inte utan jag gjorde 2 LOs i formatet 12x6, passade på att scrappa i det formatet nu när jag fick ge bort dem, vet inte annars riktigt hur jag skulle förvara LOs i den storleken... Det var iallfall ett roligt format att jobba med, snabbt gick det också att fylla utrymmet på pappret, skulle nog kunna tänka mig att scrappa mer 12x6 bara jag skulle lösa förvaringsproblemet!




7 maj 2008

5 på en gång!

Jag har varit "barnfri" i 2 dagar och har passat på att scrappa för fullt. 5 LOs blev det! Den första handlar om Noels namn för oss alla, han kallar sig själv "Menne", antagligen är diftongen i hans namn svår att säga än... Många andra har också fått egna namn av honom.



Nästa LO såg jag en variant på i nya scrapbooking m.m och när jag skulle scrappa det här kortet kunde jag inte tänka i några andra banor så jag gjorde min egen variant!




Sen hade jag tänkt göra en riktigt enkel LO utgående från en gammal skiss på bloggen veckansskiss.blogspot.com men allt gick fel och jag fick modifiera och korrigera och försöka dölja misstag och det var allt annat än enkelt att få det att bli till nånting :-) Till sist gav jag upp men jag kan inte låta bli att tycka om den lite iallfall, framför allt därför att det är en bild på det första pyssel som Noel haft hem från dagis!



Nästa LO handlar om hur mycket Noel älskar när vi spelar och sjunger tillsammans. Här försökte jag mig också på att stämpla lite, jag tycker mer och mer om att använda stämplar och schabloner...



Och så den sista från gårdagens scrapmaraton, en LO med min lilla städare, alltid redo att hjälpa till när moppen kommer fram! :-)





5 maj 2008

1årsfoto

Här har jag samlat några av råkopiorna från 1-årsfotograferingen, de är ju så fina de också så det är synd att bara lämna dem. Sen lägger jag in en LO till också samtidigt, såg en sån här i tidningen scrapbooking m.m och gjorde en egen, jag tyckte den var så fin :-)