25 juni 2008

Nattamat!

Jag bestämde mig i sista stund för att göra ett bidrag till Scraputmaningens midsommartävling, och här är mitt resultat, Noel i färd med att hämta ett snack från kylskåpet, han tog fram stolen själv och allt! Egentligen var det sängdags men det var klart han fick ett extra mellanmål när han var så duktig :-)


17 juni 2008

scrappandet fortsätter

Nu börjar jag snart ha slut på kort att scrappa... här har jag iaf liftat ytterligare en LO till bloggpartyt, originalLO:n finns här hos Therese.

Jag gjorde en LO som handlar om vad vi ska göra i sommar, kan vara roligt att ha om några år när man inte längre minns... Här har jag använt mig av tapeter när jag scrappade, fick en stor påse med rest-tapetbitar av min mamma och det fanns jättemycket fint i den! Allt som är i kontakt med själva fotot har jag "fodrat" med vanlig CS för att få det syrafritt.

16 juni 2008

Lilos skiss...

... till sommarens scrapmataton har jag hittat här

och så här blev min tolkning. Tycker Noel har så cool attityd på det här fotot. Lejonet i hörnet vet jag inte riktigt tanken bakom, jag hittade en etikett från en tröja på golvet och tyckte den passade bra bara. Tuff som ett lejon kanske? (dessutom är Noels stjärntecken faktiskt lejon när jag tänker efter lite...)

15 juni 2008

Scraplift

Idag har jag liftat en LO som Susny har gjort. Jag liftade enkelheten i LOn och den vågiga ramen på den ljusare cardstocken. Liften är ännu ett bidrag till AOS sommarparty (och ännu finns det fler jag vill göra, hoppas jag hinner! )

Här har Noel tagit sig en vilopaus mitt i leken. Vi hade fått ett paket på posten den här dagen och han tyckte att bubbelplasten som saken var inslagen i passade perfekt som täcke... :-)


11 juni 2008

Nytt till AOS

Jag får riktigt mycket scrappat nu, det är så roligt med de olika utmaningarna som finns ute på AOS´s sommarparty. Ikväll har jag hållit på med bitte71:s utmaning, hon har flera att välja på men jag valde att inspireras av en av de låtar hon valt ut, "These shoes are made for walking".

Jag har scrappat ett foto till till vårt bröllopsalbum, så här såg våra fötter ut på vår bröllopsdag. När vi var ute alltså, inne hade vi (jag) såklart andra skor. Det var inte speciellt kallt 3 dec -05 när vi gifte oss, kring o grader, blev t.o.m plusgrader på dagen. Men snö hade vi iallafall och det var det viktigaste!

Här ville jag ha svart CS men hade inte en enda sån kvar- så då målade jag ett papper med akrylfärg. Noel var med och hjälpte till, han drog med sin pensel så det blev lite vita streck överallt, tycker det blev ganska snyggt. Sen hittade jag en jättefin LO på nåns blogg, tyvärr minns jag inte var (lämna gärna en kommentar om du vet, LOn företällde en liten cowboyflicka ) där scrapparen hade skrynklat pappret. Supersnyggt och jag lånade genast idén och skrynklade pappret på min LO också för att få det mer snölikt!



10 juni 2008

Hurra för fotbolls-EM!

Fotbolls-EM är i full gång. Det betyder att maken sitter klistrad vid TVn varje kväll- och jag kan scrappa utan att ha dåligt samvete för att jag är osocial! :-)

Igår gjorde jag en till utmaning till bloggpartyt, här har jag hakat på MissMians färgutmaning, man skulle använda sig av färgerna orange, rosa och grönt. Tänkte först göra den här utan desto mer utsmyckningar men så började jag doodla lite- och sen var det svårt att sluta! :-) Tycker överlag att jag har svårt för att lämna en LO utan diverse utsmyckningar och utfyllnader här och där, får väl träna på det nån gång..!

9 juni 2008

Bidrag till utmaningar

Jag har hittat två roliga utmaningar som jag har gjort bidrag till.

Först hittade jag en jättefin skiss som hör till AOS sommarscrap-party, den här skissen finns hos http://leamon.blogg.se/

När jag höll på med den här LOn såg jag framför mig hur texten skulle skrivas med dymo, nån sån hade jag inte så då var det bara att åka in till stan idag och köpa en! Den är superrolig att använda, kommer helt säkert att använda den mycket :-) Rubriken har jag stämplat. Kortet är taget i maj i år, tycker så mycket om den här bilden på min prins bus!



Den andra är från pappochscrap:s blogg (http://pappochscrap.blogg.se/), en skissutmaning som jag har tolkat, tanken var att det skulle handla om bröllop eller dop och jag valde att scrappa ett kort av mig själv på min bröllopsdag. LOn går ut på känslan jag hade den dagen av att vara festens huvudperson även om min man stod bredvid mig nästan hela tiden. Han sa på skoj sen att han var min största accessoar... :-) Riktigt så var det inte men nog är det ju en dag då ganska mycket cirklar kring bruden...


2 juni 2008

Vilket sammanträffande!

När jag städade ett skåp här hemma för någon dag sedan, 30 maj, föll det plötsligt ut ett kort ur en låda. När jag tittade på datumet hoppade jag till lite- bilden var nämligen tagen exakt på dagen 10 år tidigare, 30 maj 1998, dagen jag tog studenten! Ett sånt osannolikt sammanträffande! Givetvis måste jag scrappa bilden :-) Tänk att det har gått 10 år, det känns helt overkligt!


Sen lägger jag in ytterligare ett kort som jag gjorde till årets morsdag, här är det svärmor som är mottagaren.