28 sep. 2008

höstpapper

Jag har gjort en LO med papper ur ett kit från Stellas, tänkte först skicka in den till höstmix-tävlingen där men bestämde mig sen för att inte göra det. Alfabetet är det allra första alfabetet jag köpte för typ 2 år sedan, gillade det inte riktigt då och inte nu heller. Men, alla mina bokstäver är slut och min Gazelle som skulle komma i mitten av september har inte kommit ännu HELLER!! Så jag får hanka mig fram med de bokstäver jag har.

En morgonrufsig Noel kommer här! Jag har använt en av webmoster Helenes skisser (länk finns till höger)

16 sep. 2008

Promarkers

Nu har jag införskaffat en massa Promarkers-pennor, och oj vad bra de är! Jag ritade och målade en LO med hjälp av dem igår, eftersom det var mitt första försök visste jag inte riktigt hur det skulle se ut så jag lånade modellen till molnen från en LO jag såg i ett nummer av scrapbooking mm. Småkrypen och trädet har jag stämplat och sedan målat. Kommer nog att bli tvungen att öva en del med pennorna för de funkar ju inte riktigt som "vanliga" pennor men övning ger färdighet antar jag :-)

14 sep. 2008

Ännu en ny!

I helgen har jag verkligen kommit igång med scrappandet, idag när sonen sov fick jag ännu en LO gjord. Jag har upptäckt My Minds Eyes papper, de är jättefina och har använt två såna papper till den här LOn (kom i ett kit från Stellas.se) En mönstrad bakgrund istället för vanlig CS och sen har jag använt ett dubbelsidigt papper till fotomattan och de urklippta dekorationerna. Under rubriken målade jag lite med akrylfärg så att rubriken skulle komma fram bättre.

Noel har jättemycket hår! Nu har vi klippt honom lite men jag älskar hans lockar och kommer nog att hålla hans hår långt tills han själv börjar ha annan åsikt. Här sitter han med sin lejonman i sängen i somras innan vi klippte honom, nyduschad så håret flög verkligen åt alla håll ännu mer än vanligt!

farfars kompis

Noel ser inte sina farföräldrar så ofta eftersom de bor i Sverige. Men när de träffas är det alltid lika roligt! Här sitter Noel och farfar och filosoferar framför TVn en dag i somras. Visst ser man att de är goda vänner?

11 sep. 2008

Tillbaka!

Igår tog jag fram mina scrapsaker för första gången på länge, hela sommaren har gått utan att jag gjort en enda LO. Mina förråd är ganska tomma så det blev en snabbscrap med det material jag hade kvar i mina gömmor. Kände mig lite ringrostig men det var jätteroligt att scrappa igen! Jag satt uppe alldeles för länge, kunde ju inte lägga mig innan jag var klar :) Såhär blev min premiärLO iallafall...




Sen hittade jag faktiskt en gammal LO som jag inte bloggat, den här gjorde jag på en scrapträff i vår nångång. Här är Noel på väg ut i påsksolen när han fastnade i sina egna tankar vid köksfönstret...