30 juni 2009

Dagens fråga...

När man vill scrappa men allt som finns på bordet är en skärmaskin och ett enda papper och man inte orkar ta fram något annat- då blir det såhär! Fotografiet är taget på julafton ifjol några timmar innan tomten kom, vi var ute i snön och hade det så mysigt...




Sedan hämtade jag faktiskt ett par nålar och en rubon från skåpet för att fylla ut och målade en ram med en svart ProMarker.

Så, dagens fråga är alltså: har DU kramat någon idag? Om inte, gå och gör det genast! :-)

17 juni 2009

Jag är tillbaka :-)

Jag har haft en lång, lång scrap-paus, har inte scrappat sedan i januari! De första månaderna berodde scrapsvackan på ett rejält graviditetsillamående som höll i sig från januari till början av maj, sedan har vi fixat här hemma, Noel fick ett lekrum vilket är jättebra- men det betyder samtidigt att mitt scraprum är ett minne blott.... Så det har känts lite motigt att ta fram alla saker. Tills i förrgår då jag äntligen fick lite scraplust igen! 5 LOs har jag gjort, och här är tre av dem :-)



Här är en bild från november ifjol, vi byggde en jättestilig snökatt med tillhörande snömus :-) Bakgrundspapper från Basic Grey, resten är utskuret med Gazellen ur vanlig cs- och pingvingen kommer från en tröjetikett.




Här har jag också ett BG-papper och sedan bara en bit mesh och en pappersblomma som jag klippte ut. Rubriken är skriven med pearl maker.



Sista bilden blev jättesnett fotad men jag orkar inte korrigera... fick en idé om att beskriva en helt vanlig dag hemma hos oss och det blev så mycket text att nästan inga dekorationer fick plats...