10 sep. 2009

2 liftar

Jag hittade en fin LO i en scrapbooking mm tidning (senaste kanske?) som jag har liftat, har stämplat dekorationerna och journalingrutan och målat lite med akrylfärg och sen fyllde jag ut lite med blommor. Bilden föreställer Noel som sitter i sina egna tankar vid vår sommarstuga och titeln "lilla filosofen" kommer av just det faktum att han ofta sitter och funderar lite för sig själv. Jag tycker själv så mycket om det där lilla köksbordet med sin härliga utsikt så jag är glad att Noel också trivs med att sitta där och titta ut...





Sen har en av mina absoluta favoritscrapperskor Miss Goldie en tävling på gång i sin blogg, man ska lifta en av hennes fina LOs, nämligen denhär .

Jag har liftat det blommiga pappret, upplägget med fotot till höger och den stora "fotomattan" till vänster, även om min inte är fyrkantig utan jag skar ut ett hjärta med Gazellen. Sen tycker jag att titeln är en så fin kärleksförklaring och tänkte först låna den, men nu har jag ju en liten bebis i magen som också redan är sötast i hela världen, så jag liftade kärleken i titeln genom att skriva ett "kärleksbrev" till finaste Noel på hjärtat.

Fotot är taget på hans 3årsdag och jag har stämplat en del, både med stämpel och bubbleplast och så har jag målat en ram på fotot på fri hand. Primablommor, metalldekos från Panduro och pappersspets fyller ut lite till och så hittade jag en "Noel-lapp" som har hört till nåt gratis jul-set nångång, jag menar, heter man Noel får man väl utnyttja det :-)