20 nov. 2008

4 nya

..ja, eller nya är de inte egentligen, de har legat klara ett bra tag, har bara inte kommit mig för att fota dem. Här kommer de iallfall!

Den första visar Noel i baddräkt, han gillade inte riktigt att gå ut i vattnet, men att leka i vattenbrynet var hur kul som helst! Jag försökte mig på lite paper-piecing med Gazellen, allt på bilden utom klistermärkena är utskuret med den.



Sen en höst-LO, hittade ett wellpapp-ark och försökte mig på att använda det. Bilden är tagen när Noel och jag busade i lövhögarna ute på vår gård nu i höstas.


Sen två riktigt snabba LOs som bara tog någon minut var att göra, inget extra funderande. Den ena fick till och med samma rubrik som LOn ovan, kom inte på något annat!



8 kommentarer:

ZozzosLiv sa...

Jätte härliga Lo.sar. Tyckte spec mkt om vattenlek. Vilka sprudlande härliga underbara färger...Vilke härlig känsla man fick av den. Helt obeskrivligt...:-) Kram

Anonym sa...

Superfina Lo, håller med Zozzo, vattenlek är helt underbar!!

Maja Stokk / eyovine sa...

Fiiint! den första har helt underbara färger, den andra gillade jag din journaling på, den tredje de cooola svamparna och den sista hade superhärliga fototn.. å dessutom svårtatt få med så många på en LO, bra jobbat.

kram Maja

Ulla sa...

Jätte läckra LO:er, vattenlek har ju så härliga färger. Och så häftig liten kille på fotona...

lillis70 sa...

Med risk för att verka tjatig, håller med tidigare talare :-D
Sedan har du ju så många underbara los i bloggen!
Favvo... den du har doodlat (eller är det dekal?)regnbågen på. Super!

Miss Goldie sa...

Äntligen får vi se lite Gazelle-verk :-) Vattenlek var jättefin! Härliga färger och dekorationer. Snyggt med wellpapp på Höst-LO:n. Var får man tag på 12x12 ark av wellpapp? Eller du har kanske skurit ut från nåt större ark...
Vilka söta svampar och igelkottar på den andra höst-LO:n. Är de också gjorda med Gazellen? Zlatan-LO:n är rolig. Och så är Noel sååå söt på fotona! :-)

Karina sa...

Jätte fina och speciella LO´s allihopa! =) Gazellen tyx vara en toppen maskin!?

Pyzzlan sa...

Jisses vad du har varit kreativ. Vattenlek och den första höst LO'n är helt underbara. Färgskalorna och de underbara fotona är så fängslande. Roligt att du är med på en bild också, ni ser ut att ha så roligt i lövhögen!